Yourlabs

Yourlabs

Snel en anoniem inzicht in uw gezondheid!

Yourlabs

Snel en anoniem inzicht in uw gezondheid!

"Bloed is een niets verhullend open boek. Een afdruk van uw lichaam en leefstijl zonder censuur. In uw bloed is vaak een verklaring of bewijs te vinden, bijvoorbeeld als u zich niet fit voelt, een allergie bevestigd of ontkend wilt zien, of een gerichte test wenst."

Yourlabs

De uitdaging

Onze uitdaging was het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke applicatie om online inzicht te krijgen in je gezondheid en bloedtesten te kunnen bestellen op een vriendelijke en eenvoudige manier.

Bloedonderzoek is iets persoonlijks, en vaak een gevoelig punt. De applicatie moet deze persoonlijkheid uitstralen en moet duidelijk zijn voor meerdere doelgroepen. Hoe zorg je dat de applicatie gemakkelijk te gebruiken is door iemand van 25, maar ook door iemand van 65?

"Meer dan 65 verschillende laboratoriumonderzoeken, gemakkelijk online te bestellen en altijd een prikpunt in de buurt waar u terecht kunt."

Maak een afspraak bij een prikpost in de buurt

Laat (anoniem) uw bloed afnemen

Binnen 24 uur uw bloeduitslagen online

Onze aanpak

We zijn begonnen met het uitdenken van de belangrijkste functies die de applicatie moest bieden: online een bloedtest bestellen, een afspraak inplannen, en een persoonlijke online omgeving waarin de resultaten te zien zijn. Vanuit deze doelstellingen van de klant hebben we een interactie-ontwerp gemaakt en de wireframes voor de applicatie ontwikkeld. We hebben onze partner Unusual Pixels gevraagd om de wireframes te vertalen naar een grafisch ontwerp.

Vervolgens zijn wij met de technische realisatie aan de slag gegaan en hebben we een moderne en volledig responsive applicatie ontwikkeld met geïntegreerde koppelingen met Meditel (Nederlandse prikposten) en een volledig geaccrediteerd Nederlands laboratorium voor de resultaten van een onderzoek.

Het resultaat

Yourlabs
Yourlabs
Yourlabs
Yourlabs

De klant aan het woord

“ Prescan was op zoek naar een partner die een technisch ingewikkelde applicatie kon realiseren, maar waar de applicatie tegelijkertijd een gebruiksvriendelijke uitstraling zou hebben. Met Pixel&Code kregen wij precies waar wij op hoopten. Wij hebben in het verleden te maken gehad met bedrijven die processen vertraagden, halve producten opleverden en afspraken niet nakwamen. Wat een verschil was dit bij Pixel&Code. Vooraf duidelijke afspraken, het pro-actief benaderen van onduidelijkheden om zo snel en goed mogelijk het resultaat te boeken dat wij vooraf hadden omschreven. ”
- Douwe Willink, Business Development Manager (Prescan)

Benieuwd naar het eindresultaat?

Bezoek de website