24Connect

24Connect

Altijd verbonden. Altijd online.

24Connect

Sterk in bedrijfscommunicatie, connectiviteit & werken in de cloud

24Connect implementeert moderne oplossingen voor bedrijfscommunicatie, zodat ondernemen efficiënt en flexibel wordt. Sterk in bedrijfscommunicatie, connectiviteit & werken in de cloud. Van vaste- en mobiele telefonie tot veilige internetverbindingen en cloud werkplekken.

24Connect

De uitdaging

De oude website gaf een verkeerd beeld van het bedrijf. 24Connect is een bedrijf wat veel kennis in huis heeft en sterk is in bedrijfscommunicatie. De website sloot echter niet meer aan bij de kwaliteiten van het bedrijf en was sterk verouderd. Daarom zijn wij gevraagd om de nieuwe website te verzorgen.

Ook adviseren in het voortraject van de website, met name op het gebied van de huisstijl, was een van onze uitdagingen. De nieuwe website en de huisstijl moesten perfect bij elkaar aansluiten voor een goed totaalbeeld.

24Connect

Een andere huisstijl, een nieuw logo en een nieuwe locatie. Een nieuwe aanpak en identiteit om 24Connect beter in de markt te zetten. Door de website hier naadloos op aan sluiten hebben wij 24Connect ook online versterkt.

24Connect

Onze aanpak

Wij hebben in het voortraject geadviseerd met betrekking tot de huisstijl en nieuwe positionering. Vervolgens zijn wij met de nieuwe website aan de slag gegaan. Eerst hebben wij een interactie-ontwerp en wireframes gemaakt om vanuit daar de rest van het traject uit te denken. Na een goede brainstormsessie hebben we vervolgens de website technisch gerealiseerd en gelanceerd.

Ook op het gebied van zoekmachine-optimalisatie hebben wij 24Connect geadviseerd en we hebben ze ondersteund bij het vinden van een geschikte partij voor hun online marketing.

Het resultaat

24Connect
24Connect
24Connect