image

Werkwijze

Persoonlijke aandacht

We starten onze samenwerking altijd met een persoonlijk gesprek en een analyse van uw doelstellingen en onze aanpak hierin. We maken een globale scan van de huidige website en bespreken de sterke en zwakke punten. Vervolgens maken we een succesvol plan om de besproken doelstellingen te laten slagen.

image

Onze aanpak

Pixel&Code verzorgt het gehele website traject, van begin tot eind. We starten met het ontwikkelen van het interactie ontwerp en de wireframes om alle functionaliteiten en de stappen van een bezoeker in kaart te brengen.

Op basis van deze fundering wordt het design ontworpen en zorgen wij dat de front-end en back-end fase hier naadloos op aansluit. Voordat de website live gaat ondersteunen wij de medewerkers die de website gaan beheren en zorgen wij vervolgens voor een vlekkeloze livegang, zoals het hoort.

Onze manier van werken

De fases van onze werkwijze. Van het ontwikkelen van de juiste strategie tot de nazorg als een website is opgeleverd.

Strategie / Interactie ontwerp

Een goede website begint met een goede strategie. Wij doen onderzoek naar uw doelgroep en maken een passend plan, gebaseerd op uw doelstellingen.

Grafisch design

Elk ontwerp is uniek. Wij maken ontwerpen die passen bij de doelstellingen, doelgroep en identiteit van uw organisatie.

Technische realisatie

Techniek is onze passie! Wij proberen altijd een zo hoog mogelijke kwaliteit af te leveren door onze code en technische kennis op een hoog niveau te houden. Van de front-end tot back-end fase.

Hosting

Een goede website hoort op goede hosting geplaatst te worden. Wij zorgen voor een optimale service waarbij u altijd verbonden bent. Ook zijn wij het aanspreekpunt voor randzaken zoals e-mailhosting en domeinnamen.

Zoekmachine optimalisatie

Een belangrijke stap voor succes is online marketing. Heeft u een website of applicatie maar bereikt u uw doelgroep niet? Dan willen wij u graag adviseren en zorgen dat wij met ons team al uw SEO en SEA activiteiten kunnen optimaliseren.

Conversie optimalisatie

Zorg dat je bezoekers waardevol zijn en blijven. Liever 100 bezoekers waar u wat aan heeft dan 1000 bezoekers zonder leads. Wij proberen altijd te zoeken naar mogelijkheden om uw conversie te verbeteren.

image

Flexibel en transparant

Om het beste resultaat te behalen, werken we op basis van de agile/scrum-methode. Door met een team van strategen, interaction designers, web designers, developers en online marketeers te werken zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen binnen processen.

Wij zijn gespecialiseerd in (maatwerk) websites en webapplicaties en wij gaan uw uitdaging graag aan!


Neem contact op

Koffie of thee?

We bespreken graag uw wensen tijdens een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op