Grand Café Krasnapolsky

Grand Café Krasnapolsky

Een begrip in Amsterdam

Klassieke gerechten met een moderne twist

Ontspannen aan de Dam bij Grand Café Krasnapolsky. Ontdek het gevarieerde menu, bestaande uit klassieke gerechten met een moderne twist! Geniet van de ontbijt-, lunch- en dinergerechten, koffie- en theespecialiteiten en proef de buitengewone selectie van zelfgemaakte patisserieën. Proost tot slot met een coupe Champagne in de Champagne Room!

Een begrip in Amsterdam

In 1856 arriveert de 22-jarige A.W. Krasnapolsky in Amsterdam. Met een kleermakersdiploma in zijn zak gaat de jonge kleermaker aan de slag. Na een lange dag werken zoekt hij ontspanning in één van de koffiehuizen in de Warmoesstraat.

In 1866 neemt hij een oud en vervallen koffiehuis over. In korte tijd groeit het café uit tot een van de beroemdste horecagelegenheden van Amsterdam.

Grand Café Krasnapolsky
Grand Café Krasnapolsky
Grand Café Krasnapolsky
Grand Café Krasnapolsky
The Champagne Room

Champagne Bar

Vier bijzondere momenten met een keuze uit tien verschillende Champagnes per glas! Geniet in een stijlvolle sfeer en bijpassende gerechtjes in onze Champagnebar met gouden details en een Champagnetoren.

Onze aanpak

Wij hebben voor Grand Café Krasnapolsky een nieuwe moderne en volledig responsive website ontwikkeld. Uiteraard hebben we Craft weer ingezet als CMS. De nieuwe website moet goed aansluiten bij de sfeer van het Grand Café en daarnaast moesten de concepten Afternoon Tea, The Cake Room en The Champagne Room uitgelicht worden, ieders met een eigen uitstraling. Het design hebben we laten verzorgen door onze partner Unusual Pixels.

Benieuwd naar het eindresultaat?

Bezoek de website