Interfact Travel

Interfact Travel

Authentieke en unieke vakanties. Uw reis op maat!

Interfact Travel

Dé reisorganisatie die gaat voor
authentieke en unieke vakanties

Interfact Travel is een bijzonder reisbureau. Gericht op niet-toeristische plekjes in Griekenland, Fins Lapland, Noorwegen, Kroatië en Zuid-Afrika. Wat ooit begon met het verhuren van appartementen in Kreta is uitgegroeid tot een gerenommeerde reisorganisatie met een schat aan ervaring en kennis op het gebied van bijzondere bestemmingen.

image

De uitdaging

Een website ontwikkelen die gebruiksvriendelijk werkt, de bezoeker inspireert en de juiste uitstraling heeft: onderscheidend van grote partijen zoals Neckermann of Subweb, maar toch herkenbaar als reisbureau. Het geheel moest naadloos aansluiten bij het concept:

“Authentieke en unieke vakanties. Uw reis op maat!”

Onze aanpak

We zijn begonnen met een analyse van de huidige website en hebben de gewenste situatie voor Interfact Travel in kaart gebracht en een onderzoek naar de concurrentie gedaan. Daarop aansluitend hebben we een compleet nieuwe structuur uitgedacht en een plan gemaakt om de bestemmingen en reizen vriendelijker te presenteren.

Vervolgens hebben we een interactie-ontwerp en wireframes ontwikkeld, om zo de fundering van de website te leggen. We hebben onze partner Bert gevraagd het grafisch ontwerp te verzorgen.

Hierna zijn wij met de technische realisatie aan de slag gegaan en hebben we een moderne en volledig responsive website ontwikkeld die jaren mee kan gaan. Via het CMS kan de klant eenvoudig de reizen toevoegen, boekingen beheren en de content van de website aanpassen en actueel houden. Onze partner Branding&More zorgt voor actieve monitoring en begeleiding op het gebied van internetmarketing.

Het resultaat

Interfact Travel
Interfact Travel
Interfact Travel