Website ontwikkeling Pixel&Code

Website ontwikkeling

Maatwerk websites zijn onze passie

Website ontwikkeling

Maatwerk websites zijn onze passie

Een website moet een verlengstuk van uw communicatie zijn, zorgen voor meerwaarde én zorgen voor conversie. User experience staat hierbij centraal. Daarnaast zorgen wij altijd voor een uniek responsive ontwerp voorzien van de nieuwste trends,
passend bij uw doelgroep.

Pixel&Code

Een goede website begint met een goede strategie

We beginnen met een plan van aanpak voor uw online strategie. Hierbij houden wij rekening met uw toekomstvisie. Een website die niet alleen nu, maar over 5 jaar nog steeds zijn doelen behaald.


User Experience centraal

Een website kan nog zo mooi zijn, als deze niet functioneert worden de gestelde doelen niet gehaald. Daarom beginnen wij altijd met het maken van een interactie ontwerp en wireframes om zo het gedrag van de bezoeker in kaart te brengen en te sturen.

Uniek design

Pixel&Code zorgt voor een uniek en herkenbaar responsive design, dat perfect aansluit bij uw huisstijl. Uiteraard ontwerpen wij onze websites voor een maximale gebruikservaring én conversie voor uw onderneming.


Open source

Wij werken met de open source frameworks Craft CMS en Symfony. Door onze jarenlange ervaring met deze systemen zorgen wij voor een hoge kwaliteit in ons ontwikkelproces met de nieuwste technieken.

CraftCMS

Wij gebruiken CraftCMS, een uniek CMS systeem om eenvoudig en gebruiksvriendelijk uw eigen website te beheren.

Pixel&Code is officieël partner van Craft CMS.

Craft CMS Pixel&Code

Maatwerk

Naast website ontwikkeling is Pixel&Code gespecialiseerd in het ontwikkelen van (complexe) webapplicaties. Of het nu gaat om een koppeling met externe systemen, automatisering of een nieuw idee dat gerealiseerd moet worden.

Bekijk onze pagina webapplicaties voor meer informatie.

Service is meerwaarde

Na het opleveren van de website houdt ons proces niet op. Ook nazorg is een belangrijk aspect. Maandelijks of kwartaallijks de behaalde resultaten evalueren en waar nodig nieuwe doelstellingen opstellen.

Graag een keer kennis maken?


Neem contact met ons op