Pixel&Code Webapplicaties

Webapplicaties

Als techneuten houden wij van complexe uitdagingen

Pixel&Code is gespecialiseerd in het ontwikkelen van (complexe) webapplicaties. Of het nu gaat om een koppeling met externe systemen, een e-learning systeem of een nieuw idee dat gerealiseerd moet worden. Wij zijn hierin uw partner en denken graag pro-actief mee om tot het beste resultaat te komen!

Pixel&Code

Beginnen met een goed gesprek

Wij verdiepen ons in uw doelstellingen en gaan op zoek naar oplossingen die niet alleen bij uw bedrijf passen, maar ook bij uw doelgroep. Vaak gaan we eerst terug naar de basis. Zo beginnen we met een een goede strategie en een duidelijke aanpak.


User experience centraal

Een webapplicatie draait om ‘user experience’. Gebruikers moeten eenvoudig hun weg kunnen vinden en de applicatie moet prettig werken. Dat is wat wij belangrijk vinden. Door met een goede aanpak te starten, zorgen wij dat uw applicatie altijd optimaal en naar behoren werkt en blijft werken!

Project op maat

Een webapplicatie wordt op maat en naar uw wensen ontwikkeld. We helpen u om uw ideeën en wensen duidelijk te vertalen naar functionaliteiten en zullen samen met u blijven controleren of we op het juiste pad zitten. Wij werken met korte ontwikkeltrajecten om zo snel te kunnen schakelen bij wijzigingen of extra wensen. Door deze aanpak houden wij ruimte voor flexibiliteit in het ontwikkelproces.

Symfony, dat is onze standaard

Pixel&Code heeft jarenlange ervaring met Symfony, een veelgebruikt open source framework voor het ontwikkelen van webapplicaties. Met Symfony kunnen we applicaties ontwikkelen die de laatste veiligheidsrisico’s aan kunnen, hoeven we het wiel niet opnieuw uit te vinden en zijn we ontzettend flexibel.

Voor u betekent het gebruik van Symfony dat uw systeem draait op een basis dat goed onderhouden wordt door mensen overal ter wereld, u niet afhankelijk bent van ons als ontwikkelaar en u niet hoeft te investeren in een systeem dat een jaar later, technisch gezien, al ouderwets is.

Symfony

Klaar voor de toekomst

Bij het bouwen van webapplicaties houden we continu rekening met de toekomst. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat webapplicaties schaalbaar, vertaalbaar en uitbreidbaar zijn en dat ze niet vastlopen zodra er veel gebruikers zijn. We werken met de laatste technieken op het gebied van hosting om uw webapplicatie online te houden, ook zodra uw webapplicatie steeds meer gebruikt gaat worden.

 • Automatische testen

  Betrouwbaarheid

  Om ervoor te zorgen dat uw webapplicatie blijft werken bij nieuwe versies, besteden we aandacht aan automatische testen, zogeheten unit- en acceptatietesten. Alle functies in uw applicatie worden elke nacht in sneltreinvaart getest en gecontroleerd of deze nog steeds doen wat er van verwacht wordt. Op deze manier merken wij fouten op voordat deze door de gebruikers van uw systeem zichtbaar zijn.

  Automatische testen
 • Maatwerk / Koppelingen

  Maatwerk / Koppelingen met externe systemen

  Pixel&Code is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen. We hebben ervaring met het koppelen van websites en -applicaties aan externe systemen. Denk hierbij aan koppelingen met boekhoudpakketten, betaalomgevingen, nieuwsbriefsystemen zoals MailPlus of MailChimp en CRM-systemen, maar ook andere systemen die een webservice aanbieden

  We kunnen het ook mogelijk maken om externe partijen met uw webapplicatie te laten communiceren door middel van een webservice, bijvoorbeeld via een REST API of een andere techniek. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Graag een keer kennis maken?


Neem contact met ons op