Pixel&Code Hosting en onderhoud

Hosting en onderhoud

Om uw nieuwe website of webapplicatie online bereikbaar te maken is goede webhosting van essentieel belang. Exclusief voor onze klanten bieden wij professionele webhosting die naadloos is afgestemd op uw website.

Pixel&Code

Het belang van goede hosting

Webhosting vormt de motor van uw website of webapplicatie. Het een kan niet zonder het ander. Professionele webhosting wordt helaas vaak onderschat. Uw website zal niet op elke server juist functioneren en de kleinste verschillen in configuratie, software of hardware kunnen ervoor zorgen dat uw website anders reageert dan bedoeld is. Als ontwikkelaars weten wij exact aan welke technische eisen de webhosting voor uw website moet voldoen.

Pixel&Code maakt geen gebruik van budgethosting, waar uw site samen met honderden andere websites op 1 server wordt geplaatst. Wij bieden snelle, stabiele en veilige webhosting op speciaal voor uw website ingerichte servers, omdat de technische eisen per website kunnen verschillen.

Optimalisatie

Door het juist inrichten van de webservers weten we zeker dat uw website naar behoren functioneert. Dit voorkomt ten opzichte van budgethosting veel technische problemen en bespaart daardoor tijd en zorgen.

 • Snelheid

  Snelheid

  Onderzoek toont aan dat de snelheid van een website belangrijk is voor uw bezoekers. Duurt het laden van uw website te lang, dan kunt u potentiële klanten mislopen. Ook Google hecht veel waarde aan snelle websites en dit heeft zelfs invloed op uw zoekpositie. Om deze redenen passen wij diverse optimalisaties toe om snelle laadtijden te behalen.

 • Meten is weten

  Meten is weten

  Via diverse tools meten wij continu de uptime en capaciteit van de webserver(s) om er zeker van te zijn dat uw website naar behoren draait. Wij zorgen ervoor dat uw website snel en correct blijft functioneren, zelfs wanneer veel bezoekers tegelijkertijd uw site bezoeken.

  Daarnaast maken wij ook gebruik van tools die ons erop attenderen wanneer er onverhoopt een fout optreedt. Zo kunnen wij snel schakelen en problemen direct oplossen, zelfs voordat uw bezoekers en potentiële klanten dit merken.

 • Deployments

  Deployments

  Bij het lanceren van een nieuwe website zorgen we ervoor dat de overgang van de oude naar de nieuwe website vlekkeloos verloopt, zonder dat uw website offline gaat. Hierbij houden wij ook zorgvuldig rekening met de reputatie die uw oude website had opgebouwd in zoekmachines als Google.

  Ook bij het uitrollen van nieuwe functionaliteiten of uitbreidingen zorgen wij voor een minimale downtime en indien mogelijk, rollen wij alleen updates uit op het moment dat er geen bezoekers op uw website zijn.

 • E-mail

  E-mail

  Voor het verzenden van e-mails maken wij gebruik van betrouwbare E-mail Service Providers, zodat e-mails die vanaf uw website verzonden worden (bijvoorbeeld via formulieren), altijd correct afgeleverd worden en niet in de spambox belanden. Zo mist u geen belangrijke leads.

Onderhoud

Net als uw auto heeft een website of webapplicatie onderhoud nodig om juist en veilig te blijven functioneren. Technieken veranderen razendsnel en er komen continu nieuwe apparaten op de markt waarmee bezoekers uw website kunnen bekijken. Met een onderhoudscontract van Pixel&Code blijft uw website en webhosting altijd up-to-date.

Beveiliging en back-ups

Bij Pixel&Code nemen wij de beveiliging van uw website en onze webservers zeer serieus. Wij passen meerdere beveiligingsmaatregelen toe en zorgen ervoor dat onze servers up-to-date blijven. Daarnaast voeren wij security-scans uit om de beveiliging te testen.


SSL verbinding / SSL certificaten

Naast onze beveiligingsmaatregelen kunnen wij ook een SSL certificaat voor uw website verzorgen. Door middel van een SSL verbinding wordt vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat deze gegevens niet onderschept kunnen worden.

Een groot voordeel van een SSL certificaat is het verschijnen van het ‘groene slotje’ in de webbrowser. Dit geeft een professioneel beeld en het wekt vertrouwen, wat cruciaal is voor de conversie van uw website. Daarnaast heeft het toevoegen van SSL een positief effect op uw zoekpositie. Google heeft aangeven dat beveiligde websites hoger scoren in de zoekresultaten.


Back-ups

Onze webservers zijn zo ingericht dat er iedere dag een back-up gemaakt wordt van uw website en de bijbehorende data. Deze back-up bewaren wij 30 dagen, zodat wij altijd terug kunnen naar een herstelpunt en gegevensverlies voorkomen.

Volledig ontzorgd

Pixel&Code biedt u één aanspreekpunt voor webhosting, domeinnamen en e-mailhosting. Met onze hosting en onderhoudsdiensten zorgen wij ervoor dat uw website altijd veilig, zeer snel én bereikbaar is. Zoals het hoort.

Graag een keer kennis maken?


Neem contact met ons op