Pixel&Code Front-end development

Front-end development

“Sublieme interactie en user experience”

Met front-end development vertalen we unieke designs naar interactieve websites. Door middel van de laatste technieken op het gebied van front-end development brengen wij designs pixel-perfect tot leven en zorgen wij voor een feilloze interactie met uw gebruikers.

Front-end Development

Unieke designs vragen om de juiste aandacht

Goede front-end development is van onschatbare waarde. Pixel&Code werkt nauwlettend samen met ontwerpbureaus om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren voor onze klanten. Met oog voor details en afwerking testen we onze front-end uitvoerig in meerdere browsers en apparaten. Zo zorgen we ervoor dat uw uitstraling tot in de puntjes klopt.

Daarnaast houden we bij onze front-end development ook al zorgvuldig rekening met zoekmachine-optimalisatie.

Ontwerpbureaus worden blij van ons

Hoewel techneuten geweldige code kunnen schrijven, hebben ze vaak helaas geen oog voor grafische details. Zo kan een ontwerp van de designer er ineens minder mooi uitzien na de front-end development fase.

Wij zorgen dat het plaatje klopt. Geen buttons die niet uitlijnen of een slider die niet lekker werkt op mobiel, maar goede doordachte keuzes met de gebruiker als centraal punt, alles vanuit het ‘User centered design‘ principe.

Responsive webdesign

Responsive front-end development

In een tijd waarin meer dan 50% van al het internetverkeer via mobiele apparaten gaat, moet een professionele website of webapplicatie responsive zijn.

Responsive design zorgt ervoor dat uw website zich automatisch aanpast aan het beeldformaat waarop de website bekeken wordt, of het nu om een laptop, tablet of smartphone gaat. Dit zorgt voor een optimale gebruikservaring voor de bezoeker en heeft bovendien een positief effect op uw zoekpositie in Google.

Graag een keer kennis maken?


Neem contact met ons op