image

Keukenstudio Maassluis

Gewoon een mooie keuken kopen? Dat is ongewoon!

Keukenstudio Maassluis

Keukenspeciaalzaak sinds 1973

Gewoon een mooie keuken kopen? Dat is ongewoon! Keukenstudio Maassluis is in 1987 opgericht onder de naam SieMatic Keukenstudio en was de eerste keukenspeciaalzaak in Nederland die keukens ruimtelijk presenteerde in een fraaie omgeving. Destijds baanbrekend, vandaag de dag is dit voor keukenspeciaalzaken gemeengoed geworden. Keukenstudio Maassluis is altijd op zoek naar de nieuwste trends en biedt persoonlijk en eerlijk advies voor uw op maat gemaakte keuken.

image

De uitdaging

Er is in de jaren veel veranderd. Een keukenspeciaalzaak moet het opnemen tegen de grote keukenketens met andere waarden. Tijd om stil te staan bij de missie, waarden en doelstellingen van Keukenstudio Maassluis.

Wat is het onderscheidend vermogen om staande te blijven in deze concurrerende branche?

Keukenstudio Maassluis Brochure

De bestaande website voldeed niet meer aan de huidige eisen. De wens was een nieuwe hedendaagse website die meer aansluit bij het gevoel dat Keukenstudio Maassluis wil overbrengen.

De website moest een nieuw uiterlijk krijgen en de bezoekers nog beter begeleiden. Het keukenaanbod moest beter tot zijn recht komen en de persoonlijke en eerlijke aanpak van Keukenstudio Maassluis moest online doorvertaald worden.

Onze aanpak

Wij zijn van scratch af aan begonnen met het bepalen van een compleet nieuwe structuur voor een optimaal converterende website. Vanuit de doelstellingen van de klant hebben we een interactie-ontwerp gemaakt en de wireframes voor de nieuwe site ontwikkeld. We hebben onze partner Bert gevraagd om de wireframes te vertalen naar een grafisch ontwerp.

Vervolgens zijn wij met de technische realisatie aan de slag gegaan en hebben we een moderne en volledig responsive website ontwikkeld die jaren mee kan gaan. Via het CMS kan de klant eenvoudig de inhoud van de website beheren en actueel houden. Onze partner Branding&More zorgt voor actieve monitoring en begeleiding op het gebied van internetmarketing.

Het resultaat

Keukenstudio Maassluis
Keukenstudio Maassluis
Keukenstudio Maassluis

Benieuwd naar het eindresultaat?

Bezoek de website